Nyt fra medlemmer

Kære Landstrygere

Så er den danske sommer godt i gang og vi er en del der holder ferie. 

Vi var et stort hold der deltog i Stafet for Livet i Ølgod den 15. - 16. juni 2019.

Det var en fin stafet, noget færre deltagende og gæster fra byen- og ikke det bedste vejr. Men jeg tror ikke der var nogen der blev gennemblødte.

Landstrygerne deltog med 54 personer dvs. 4 færre end sidst og vi er igen et af de største hold. Det synes jeg er FLOT når det samlede deltagerantal er faldet med ca. 400.

Vi samlede over 30.000 kr. ind- fantastisk, det bliver bedre år for år.

TUSIND TAK FOR ALLE SPONSORATER OG DONATIONER. Store som små, alt tæller i kampen mod kræften. Og pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Tusind tak til Irene og Arly for at ha skaffet telt vi kunne være i- og et til at sove i. Det er et kæmpearbejde I har gjort, opstilling og nedtagning kræver meget. Heldigvis var der hjælpende hænder.

Tusind tak til ALLE der deltog og som kom med lækkerier og iøvrigt sørgede for at vi havde en god og hyggelig stafet.

Der rumles med planer om, at stafetten skal afvikles i en anden måned til næste år. Vi gir besked når der kommer nyt.

Vi siger tak for tilliden som holdledere i 5 år og gir stafetten videre til en ny. Den/de der har lyst til at tage den må gerne melde ud til Hanne eller jeg, da der planlægges på den nye stafet allerede nu. Holdlederne inddrages dog først omkring april med et par møder. Indtil da er det evt. mails. Men kontakt endelig for at høre nærmere.

Mange sommerhilsner fra Hanne og Birgitte